Arts in opleiding tot specialist

Jij hebt belangstelling om als aios een opleiding tot arts Maatschappij & Gezondheid te volgen? Jij bent op zoek naar een geschikte plek voor het praktijkdeel van je opleiding? Het lijkt jou leuk om ervaring op te doen in een dynamische omgeving met een grote maatschappelijke verantwoordelijkheid? Je bent bij ons op het juiste adres!

Arts in opleiding AIOS GGD

Opleiding Geneeskunde afgerond? Geef je medische carrière een unieke kickstart bij GGD Gelderland-Midden. Je krijgt als basisarts bij onze GGD volop kansen in de praktijk.

“Werken in de kindergeneeskunde was altijd mijn grote wens”, zegt Patrick over zijn jongensdroom. Waar veel leeftijdsgenoten met die ambitie ervaring op doen in het ziekenhuis, koos Patrick heel bewust voor de GGD. “Na de opleiding Geneeskunde ben ik bij de Jeugdgezondheidszorg (JGZ) van GGD Gelderland-Midden als basisarts gestart. Bij JGZ leer je veel over de ontwikkeling van het kind. En over de dynamiek in een consult tussen kind, ouders en arts."

Werken als AIOS bij GGD Gelderland Midden Patrick van schelven

Praktijkopleiding

Onze GGD is door de Registratiecommissie Geneeskundig Specialisten (RGS) erkend als opleidingsinstelling en wel voor de profielen Jeugdgezondheidszorg (JGZ), Infectieziekte-bestrijding (IZB), Medische Milieukunde (MMK) en de 2e fase-opleidingen tot arts Maatschappij & Gezondheid. Dit houdt in dat wij voor deze opleidingen het praktijkdeel mogen verzorgen. Op dit moment hebben wij negen artsen in dienst die -naast het zijn van arts- tevens acteren als praktijkopleider. Allemaal beschikken zij over de voorgeschreven erkenning van de RGS. Daarnaast bieden wij jaarlijks meerdere opleidingsplaatsen aan. Dit is voor ons één van de manieren waarop wij invulling geven aan onze ambitie om een lerende organisatie te zijn!
 
Ons verzorgingsgebied is zo divers en heeft een dermate omvang, dat het voor 'AIOS' mogelijk is om in de volle omvang van de profielen relevante praktijkervaring op te doen. En het voorgaande wordt alleen nog maar meer versterkt door onze intensieve samenwerking met verschillende academische werkplaatsen - waarvan die van de MMK zelfs op onze hoofdlocatie in Arnhem is gevestigd!
 
Kortom, bij ons hoort ‘lerend werken’ of ‘werkend leren’ tot het bedrijfs-DNA. Wij zijn een betrokken en betrouwbare partner in opleidingsland. Hebben we jouw belangstelling gewekt? Mooi! Als je meer over ons en onze opleidingsmogelijkheden wilt weten, neem dan gerust contact met ons op. Wij staan je graag te woord!

Direct solliciteren

Hebben we jou kunnen overtuigen? Er zijn twee aanmeldingsrondes per jaar. Solliciteer online bij ArtsMG.nl.

Arts Patrick van Schelven aan het werk