Afspraken op het consultatiebureau

In Mijn Kinddossier kun je zelf afspraken bij het consultatiebureau plannen. Op het consultatiebureau kijken we samen waar jij en je kind behoefte aan hebben en wat het consultatiebureau daarin kan betekenen. Zo overleggen we samen wanneer je terugkomt. In MijnKinddossier kies je zelf de gewenste datum en tijd.

Zoek jouw consultatiebureau

Wil je weten wat jouw consultatiebureau is? Klik dan op gebruik mijn huidige locatie. Of vul je postcode in.

Vind jouw consultatiebureau

Afsprakenlijn 0-4 jaar

088 355 65 00maandag t/m vrijdag van 08:00 - 16:00 uur

Je afspraak met het consultatiebureau verzetten

Kun je om goede redenen toch niet komen op een gemaakte afspraak? Geef dit dan zo snel mogelijk door. Dan kan er een ander kind op die tijd langskomen. Je kunt zelf de afspraak verzetten via Mijn Kinddossier.
Let op: dit kan alleen vóórdat de afspraak begint, dus niet achteraf of als je de afspraak vergeten bent.

Lukt het niet om de afspraak te verzetten via Mijn Kinddossier? Dan kun je ook bellen naar onze Afsprakenlijn 0-4.
De gegevens van de Afsprakenlijn staan hier bovenaan deze pagina.

Je afspraak met het consultatiebureau vergeten?

Ben je toch een afspraak vergeten? Neem dan zo snel mogelijk contact op met de afsprakenlijn 0-4. Zij kijken dan samen met jou wanneer een nieuwe afspraak mogelijk is. Als je (nog) geen nieuwe afspraak kunt of wilt maken horen we dat ook graag. Jouw consultatiebureau weet dan waarom er geen afspraak gepland staat.

Je hebt een afspraak op het consultatiebureau, maar je kind is ziek. Wat nu?

Als je kind erg ziek is of koorts heeft, kun je de afspraak beter verzetten. Ook als je kind een besmettelijke ziekte heeft, bijvoorbeeld waterpokken of krentenbaard,  willen we graag dat je de afspraak verzet. Als je kind verkouden is en geen koorts heeft, dan kunnen jullie gewoon naar het consultatiebureau komen.

Inloopspreekuren

Heb je een korte vraag of wil je je kind bijvoorbeeld een keer extra laten wegen? Dan kun je ook tussendoor langskomen op een van de inloopspreekuren. Soms kun je ook naar het inloopspreekuur komen voor het inhalen van een vaccinatie. Vraag hiernaar bij jouw consultatiebureau.

Het inloopspreekuur is niet bedoeld voor uitgebreide vragen of onderzoek. Daarvoor kun je een aparte afspraak maken.