Waarom vaccineren bij de GGD?

Wat is het voordeel van je reisvaccinatie bij de GGD halen, in plaats van bij een particulier bedrijf? Dat leggen we je graag uit!

De voordelen op een rij:

  • GGD Gelderland-Midden heeft jaren ervaring met het geven van reisadviezen aan reisvaccinaties.
  • Bij GGD Gelderland-Midden werken artsen en verpleegkundigen. Zij hebben een opleiding om alle reizigers (jong, oud, gezond of ziekelijk) advies op maat te geven.
  • De artsen en verpleegkundigen werken met landelijke regels en reisadviezen van het Landelijk Coördinatiecentrum Reizigersadvisering.
  • Ben je al eerder voor een reis gevaccineerd? Dan kun je bij ons ook een afspraak maken voor een telefonisch advies. Tijdens het gesprek bespreken we of meer vaccinaties nodig zijn of dat de telefonische afspraak voldoende is.
  • We hebben reisproducten op voorraad. Deze producten kun je tijdens je afspraak bij ons meteen kopen. Denk hierbij aan klamboes, DEET, tekenlepels en meer.

 

Maak een afspraak voor advies of vaccinaties

088 355 51 00maandag t/m vrijdag van 09.00 - 12.00 uur en 13.00 - 17.00 uur
Maak hier online een afspraak voor GGD beroepsvaccinatiesTijdens je werk wil je graag gezond blijven. Soms loop je toch risico om een infectieziekte op te lopen. Een vaccinatie kan je beschermen. Maak hier je afspraak.