Arnhem Presikhaaf

Op locatie Arnhem Presikhaaf kun je terecht voor de prik tegen corona. Op deze pagina geven we allerlei praktische informatie die het halen van een coronaprik op deze locatie makkelijker maakt.

Welkom bij locatie Presikhaaf

Bij priklocatie Arnhem Presikhaaf kun je op afspraak terecht voor een coronaprik.

Een afspraak maak je te bellen naar 0800 7070.

Vaccinatielocatie Presikhaaf Arnhem
Bushalte Kinderkamp bij vaccinatielocatie

Openbaar vervoer

Kom je met het openbaar vervoer? Lijn 5 van Breng brengt je naar vaccinatielocatie Arnhem Presikhaaf. Stap uit bij bushalte Kinderkamp. Vanaf hier is het nog 5 minuutjes lopen. Loop de straat Kinderkamp in en volg de gele GGD-borden. Op Kermisland 110 vind je vaccinatielocatie Presikhaaf. 

Niet mobiel en kun je dus zelf niet naar de priklocatie van de GGD komen? Dan kun je in overleg met jouw huisarts de prik thuis krijgen.

Bushalte kinderkamp

Met de auto

Parkeren bij Arnhem Presikhaaf kan voor de deur door je navigatie in te stellen op Kermisland 110 in Arnhem. Deze vaccinatielocatie heeft een eigen parkeerplaats waar je gratis kunt parkeren. 

Auto rijdt parkeerplaats vaccinatielocatie op

Niet mobiel?

Kun je niet naar een GGD-priklocatie komen door een ernstige ziekte of beperking ook niet met hulp van anderen? Neem dan contact op met de GGD via 0800-2077. Samen zoeken we naar een oplossing en bespreken of je eventueel thuis geprikt kunt worden.

Man en vrouw lopen vaccinatielocatie Presikhaaf Kermisland binnen

De locatie

De ingang van vaccinatielocatie Arnhem Presikhaaf is op Kermisland 110. Je loopt vanaf de stoep een kort voetpad op richting de ingang. Boven de ingang zie je een groot GGD-logo.

Toiletten

De toiletten op deze locatie zijn gratis. Wil je naar het toilet? Vraag een GGD-medewerker om de weg.

Stoelen

Even zitten? Meld dit gerust aan onze medewerkers! Zij helpen je graag en zorgen voor een stoel.

Alles bij de hand?

Een vriendelijke GGD-medewerker ontvangt je bij de ingang van de locatie. De medewerker helpt je met het papierwerk, zodat je goed voorbereid naar binnen stapt. Je hoeft geen mondkapje meer te dragen. 

Coronavaccinatie in 2023
Aanmelden vaccinatie Arnhem Presikhaaf

Het aanmelden

Bij de aanmeldbalie vraagt een GGD-medewerker om je legitimatie, uitnodiging en gezondheidsvragenlijst. Nadat je deze documenten hebt laten zien, kun je door naar het vaccineren. 

De vaccinatie

In de afgeschermde prikruimte staat een deskundige medewerker je op te wachten. Je gezondheidsvragenlijst wordt nog een laatste keer doorgenomen en daarna krijg je de prik.

coronavaccinatie wordt gezet door verpleegkundige
Wachtruimte Arnhem Presikhaaf

De wachtruimte

Na de vaccinatie mag je even plaatsnemen in de wachtruimte. Uit voorzorg vragen we iedereen die net is gevaccineerd om daar na de prik een kwartier te wachten. EHBO-medewerkers lopen rond voor als je hulp nodig hebt.

Het gele boekje

Wil je na de vaccinatie een stempel in het gele boekje? Geef dat dan aan bij de prikker, dan zorgt hij of zij ervoor dat je de stempel krijgt.

Lees meer over het gele boekje

Gele boekje wordt gestempeld coronavaccin

Vragen?

Heb je een vraag over het coronavirus? Neem gerust contact met ons op. We zijn van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur telefonisch bereikbaar via 0800 8446 000. Of mail naar infectieziekten@vggm.nl.  

Mis je praktische informatie die je voorbereiding kan verbeteren? Geef je tip door! Mail naar communicatie@vggm.nl.