Waar en wanneer: voorlichting, testen en vaccineren in de buurt

Op deze pagina staan alle locaties van GGD Gelderland-Midden waar je terecht kunt voor coronavaccinaties. 

Herhaalprik corona bij GGD Gelderland-Midden

Iedereen vanaf 12 jaar kan zonder afspraak een herhaalprik met vernieuwde coronavaccins krijgen. Heb je na 18 september 2022 al een herhaalprik gehad? Dan kan je nu niet nóg een herhaalprik halen bij de GGD. Je bent voldoende beschermd. 

Voorwaarde is dat je de basisserie hebt gehad. En dat je laatste coronavaccinatie of -besmetting minimaal 3 maanden geleden is. Alleen de herhaalprik is trouwens zonder afspraak. Maak voor de basisserie, Janssen en Novavax eerst telefonisch een afspraak.

Voldoe je aan de voorwaarden? Kom zonder afspraak langs op een GGD-vaccinatielocatie bij jou in de buurt. Maak je liever eerst een afspraak voor de herhaalprik tegen corona? Dat kan via planjeprik.nl of bel naar 0800 7070. 

Alle vaccinatielocaties van GGD Gelderland-Midden

Bekijk het overzicht hieronder, kies de regionale vaccinatielocatie bij jou in de buurt en haal dichtbij zonder afspraak de herhaalprik.

Woon je bij de grens van onze GGD-regio? Misschien is er in een andere GGD-regio een vaccinatielocatie dichterbij. Kijk op prikkenzonderafspraak.nl

Vergeet niet je identiteitsbewijs, mondkapje en een gezondheidsverklaring (ook op locatie aanwezig) ingevuld mee te nemen.

Arnhem, Presikhaaf

Kermisland 110
6825 JC Arnhem
  • Elke woensdag van 13.00 tot 17.00 uur

Je kunt in Arnhem Presikhaaf op afspraak ook het vaccin Novavax krijgen

Bekijk de route naar deze locatie

Meer praktische informatie over deze locatie

Ede Achterdoelen

Achterdoelen 37-41
6711 AV Ede
  • Elke maandag van 13.00 tot 17.00 uur

Gratis parkeren in parkeergarage Achterdoelen. Neem een inrijkaart uit de automaat voordat je de slagboom passeert. Na je vaccinatie krijg je een uitrijkaart van de GGD. Die is tot 60 minuten geldig vanaf het moment dat je de slagboom hebt gepasseerd.

Bekijk de route naar deze locatie

Meer praktische informatie over deze locatie

Welke gemeenten vallen onder deze GGD?

Woon je in de gemeente Arnhem, Barneveld, Doesburg, Duiven, Ede, Lingewaard, Nijkerk, Overbetuwe, Renkum, Rheden, Rozendaal, Scherpenzeel, Wageningen, Westervoort of Zevenaar? Dan kun je bij GGD Gelderland-Midden terecht voor je coronavaccinatie. Je hoeft niet per se binnen je eigen gemeente of GGD-regio een prik te halen. Woon je in Veenendaal, maar komt het je beter uit om in Ede naar een vaccinatielocatie te gaan? Dat is helemaal prima!

C027 Regiokaart vaccinatie locaties Gelderland Midden

Op deze regiokaart zie je alle coronalocaties in Gelderland-Midden.

Testen in de regio Gelderland-Midden

Bij de meeste mensen zorgt het coronavirus momenteel voor een normale luchtweginfectie. Een besmetting met corona is minder erg. Een (zelf)test doen bij coronaklachten is niet meer nodig. Bij corona hoeft in isolatie gaan ook niet meer. Benieuwd welke richtlijnen er nog gelden? Bekijk de adviezen.