Voorthuizen

Welkom bij het voormalig dorpshuis

Op locatie Voorthuizen vaccineren we dagelijks tegen corona, behalve op zondag. Op deze pagina geven we allerlei praktische informatie die het halen van een herhaalprik op de locatie in het voormalig dorpshuis vergemakkelijkt.

Auto komt aan bij vaccinatielocatie Voorthuizen

Openingstijden vaccinatielocatie Voorthuizen

Voorthuizen, voormalig dorpshuis

Roelenengweg 25
3781 BA Voorthuizen
  • Maandag van 08.00 tot 16.00 uur 
  • Dinsdag van 12.00 tot 19.00 uur
  • Woensdag van 08.00 tot 16.00 uur 
  • Donderdag van 12.00 tot 19.00 uur 
  • Vrijdag van 08.00 tot 16.00 uur 
  • Zaterdag van 09.00 tot 16.00 uur  
  • Zondag gesloten

Bekijk de route naar deze locatie

Openbaar vervoer

Kom je met het openbaar vervoer? Lijnen 102, 103 en 676 brengen je naar de vaccinatielocatie in Voorthuizen. Stap uit bij bushalte Roelenengweg. Vanaf daar is het nog 6 minuutjes lopen naar de vaccinatielocatie in het voormalig dorpshuis.

Bushalte vaccinatielocatie Voorthuizen
Bushalte Voorthuizen met bord

Met de auto

De vaccinatielocatie is goed bereikbaar met de auto. Stel je navigatie in op Roelenengweg 25 in Voorthuizen. De locatie heeft een eigen parkeerplaats waar je gratis parkeert. 

Auto parkeren bij vaccinatielocatie Voorthuizen
Man en vrouw lopen vaccinatielocatie Voorthuizen binnen

De locatie

De ingang van vaccinatielocatie Voorthuizen is om de hoek. Bij de ingang staat een groot stoepbord waarop 'Welkom' staat.

Wist je dat we in de regio meer vaccinatielocaties hebben? Bekijk vaccinatielocatie Ede

Toiletten

Op de locatie in Voorthuizen zijn toiletten aanwezig. Het gebruik van de toiletten is gratis. Vraag een GGD-medewerker even als je naar het toilet wilt. 

Stoelen

Ben je slecht ter been en wil je even zitten, laat het ons dan weten. Een GGD-medewerker helpt je graag en zorgt ervoor dat je een stoel krijgt. 

Alles bij de hand?

Een vriendelijke GGD-medewerker staat voor je klaar bij de ingang van de locatie. De medewerker helpt je met het papierwerk, zodat je goed voorbereid naar binnen stapt.

Ontvangst door de GGD in Voorthuizen
Aanmeldbalie vaccineren Voorthuizen

Het aanmelden

Bij de aanmeldbalie vraagt een aardige GGD-medewerker om je legitimatie, uitnodiging en gezondheidsverklaring. Nadat je deze documenten hebt laten zien, kun je door naar het vaccineren. 

De vaccinatie

Een deskundige verpleegkundige wacht al op je. Je gegevens worden nog een laatste keer doorgenomen en daarna krijg je de herhaalprik. 

Vrouw krijgt coronavaccin in Voorthuizen
Wachten in vaccinatielocatie Voorthuizen

De wachtruimte

Na de vaccinatie mag je plaatsnemen in de wachtruimte. Uit voorzorg vragen we iedereen die is gevaccineerd om na de prik even een kwartier te wachten. Tijdens het wachten mag je mondkapje af. EHBO-medewerkers lopen rond voor als je hulp nodig hebt.

QR-code en het gele boekje

Na elke coronavaccinatie kun je een nieuwe QR-code (het coronabewijs) aanmaken. Dat moet je zelf doen in de CoronaCheck-app.

Wil je na de vaccinatie een stempel in het gele boekje? Geef dat dan aan bij de prikker, dan zorgt die ervoor dat je de stempel krijgt.

Gele boekje wordt gestempeld coronavaccin

Vragen?

Heb je een vraag over het coronavirus? Neem contact met ons op, dan helpen wij je graag. We zijn dagelijks van 09.00 tot 17.00 uur telefonisch bereikbaar via 0800 8446 000. Of mail naar corona@vggm.nl.  

Mis je praktische informatie die je voorbereiding kan verbeteren? Geef je tip door! Mail naar communicatie@vggm.nl.