Vaccineren tegen corona kan nog in Arnhem en Ede

Er is geen voorjaars vaccinatiecampagne nodig tegen corona. Daarom heeft GGD Gelderland-Midden het aantal vaccinatielocaties in de regio teruggeschroefd. Je kunt vanaf maandag 17 april nog op twee locaties zonder afspraak terecht voor de herhaalprik: in Arnhem en in Ede.

Heb je na 18 september 2022 al een herhaalprik gehad? Dan kan je nu niet nóg een herhaalprik halen bij de GGD. Je bent voldoende beschermd. 

Alleen de herhaalprik is zonder afspraak. Maak voor de basisserie, Janssen en Novavax eerst telefonisch een afspraak. Dat kan via planjeprik.nl of bel naar 0800 7070. 

Vergeet niet je identiteitsbewijs, mondkapje en een gezondheidsverklaring (ook op locatie aanwezig) ingevuld mee te nemen.

Praktische informatie

Benieuwd naar de adresgegevens en openingstijden van de vaccinatielocaties? Hieronder is alle praktische informatie handig voor je op een rij gezet. 

Arnhem, Presikhaaf

Kermisland 110
6825 JC Arnhem
  • Elke woensdag van 13.00 tot 17.00 uur

Je kunt in Arnhem Presikhaaf op afspraak ook het vaccin Novavax krijgen

Bekijk de route naar deze locatie

Meer praktische informatie over deze locatie

Ede Achterdoelen

Achterdoelen 37-41
6711 AV Ede
  • Elke maandag van 13.00 tot 17.00 uur

Gratis parkeren in parkeergarage Achterdoelen. Neem een inrijkaart uit de automaat voordat je de slagboom passeert. Na je vaccinatie krijg je een uitrijkaart van de GGD. Die is tot 60 minuten geldig vanaf het moment dat je de slagboom hebt gepasseerd.

Bekijk de route naar deze locatie

Meer praktische informatie over deze locatie