Testen op corona met PCR-test blijft bij GGD Gelderland-Midden

Voor de meeste mensen is een zelftest genoeg en hoeft een besmetting niet meer bevestigd te worden via een PCR-test bij de GGD. Daarmee neemt het aantal bezoekers op testlocaties af.

GGD Gelderland-Midden kiest er voor om een aantal testlocaties open te houden. Op deze locaties kunnen zorgmedewerkers, inwoners van een verpleeghuis of andere instelling met kwetsbare personen, en thuiswonenden die naar een dagbesteding gaan op afspraak terecht voor een PCR-test. Datzelfde geldt voor mensen die geen zelftest kunnen doen of een herstelbewijs nodig hebben. 

Corona testlocaties vanaf 2 mei

De GGD-testlocaties in Arnhem en Ede blijven vanaf maandag 2 mei geopend. Op deze locaties kun je dagelijks terecht voor een coronatest. Op de testlocaties in Voorthuizen en Zevenaar blijven we drie ochtenden in de week PCR-tests afnemen. Voor alle testlocaties geldt: alléén op afspraak. Een testafspraak maak je via coronatest.nl of door te bellen naar 0800 1202.  

Overzicht testlocaties 

 • Arnhem, Leeghwaterstraat 2 
  Elke dag alleen op afspraak
 • Ede,oude Albert Heijn, Achterdoelen 37-41
  Elke dag alleen op afspraak
 • Voorthuizen, voormalig dorpshuis, Roelenengweg 25
  Elke maandag-, dinsdag- en donderdagochtend alleen op afspraak
 • Zevenaar, huisartsenpost ziekenhuis, Hunneveldweg 14B
  Elke maandag-, woensdag- en vrijdagochtend alleen op afspraak

Meer weten? Bekijk de testlocaties en faciliteiten

Versnelde test zorgmedewerkers in Arnhem en Ede

Let op: dit bericht is achterhaald. Per 23 mei 2022 is er geen voorrang meer op testen voor zorgprofessionals. Zorgmedewerkers in de regio van GGD Gelderland-Midden kunnen testen met voorrang op de testlocaties in Arnhem en Ede. Deze groep belt voor een versnelde testafspraak naar 0800 8101. Dat nummer is 7 dagen per week van 07.30 tot 20.00 uur bereikbaar.

Sluiting testlocaties Elst, Nijkerk, Velp en Wageningen

De testlocaties in Elst, Nijkerk, Velp en Wageningen zijn vanaf maandag 2 mei gesloten. Mocht het coronavirus dat nodig maken, dan schaalt GGD Gelderland-Midden snel weer op naar meer testlocaties. Zodat we snel zoveel mogelijk mensen kunnen helpen.