Priklocaties corona

De coronaprik najaarsronde van 2023 is voorbij. Ben je zwanger? Of heb je een verwijzing van een behandelend arts? Dan kun je ook in 2024 een afspraak maken voor een coronaprik bij de GGD, via 0800 – 7070. Bij het maken van de afspraak hoor je op welke priklocatie je terecht kunt. 

Coronaprik aan huis
Kun je door een ernstige ziekte of beperking niet naar een GGD-priklocatie komen? Ook niet met hulp van anderen? De GGD zoekt dan samen met jou naar een oplossing om thuis een coronaprik te krijgen. Let op: dit kan alleen als er geen andere oplossing mogelijk is. Bel in dit geval met de afsprakenlijn coronaprik aan huis: 0800-2077.

Novavax
Voor een prikafspraak met het eiwitvaccin van Novavax bel je de afsprakenlijn Novavax: 0800-0174.

Heb je een vraag?
Kijk voor meer informatie over corona op www.mijnvraagovercorona.nl of bel met 1400.

Regiokaart priklocaties Gelderland-Midden

Op deze regiokaart zie je de priklocaties in de regio Gelderland-Midden.

Welke gemeenten vallen onder deze GGD?

Woon je in de gemeente Arnhem, Barneveld, Doesburg, Duiven, Ede, Lingewaard, Nijkerk, Overbetuwe, Renkum, Rheden, Rozendaal, Scherpenzeel, Wageningen, Westervoort of Zevenaar? Dan kun je bij GGD Gelderland-Midden terecht voor je coronavaccinatie. Woon je dichterbij een priklocatie in een andere regio? Je bent daar uiteraard ook welkom!

Prikangst

Wil je je graag laten vaccineren, maar heb je prikangst? GGD Gelderland-Midden zet zich elke dag in om mensen met prikangst te helpen. Lees hier onze tips en tricks tegen prikangst.
Prikangst is heel naar, want je hersenen slaan alarm als ze een naald zien en je raakt daardoor in paniek.