Priklocaties corona

In de regio Gelderland-Midden kun je voor een coronaprik vanaf 2 oktober terecht op drie vaste priklocaties; in Arnhem (Presikhaaf en Kronenburg) en in Ede (Achterdoelen).

Arnhem, winkelcentrum Kronenburg (in de gang bij de Etos)

Kronenburgpassage 129
6831 EA Arnhem
Priklocaties Gelderland Midden

Op deze regiokaart zie je alle coronalocaties in de regio Gelderland-Midden.

Alleen op afspraak

Naast de grotere vaste priklocaties is het ook mogelijk om de prik te halen in kleinschalige locaties waar de GGD kortdurend aanwezig is.

Vooralsnog is de coronaprik alleen op afspraak verkrijgbaar. Later dit najaar kunnen mensen ook zónder afspraak naar de priklocaties komen. Wanneer en waar dat kan, is dan te zien op prikkenzonderafspraak.nl

coronavaccinatie wordt gezet door verpleegkundige

Woon je bij de grens van Gelderland-Midden?

Misschien is er in een andere GGD-regio een priklocatie dichterbij. Kijk op planjeprik.nl of bel met 0800 7070 voor mogelijkheden bij jou in de buurt. Neem je identiteitsbewijs en ingevulde gezondheidsvragenlijst (ook op locatie aanwezig) mee.

Welke gemeenten vallen onder deze GGD?

Woon je in de gemeente Arnhem, Barneveld, Doesburg, Duiven, Ede, Lingewaard, Nijkerk, Overbetuwe, Renkum, Rheden, Rozendaal, Scherpenzeel, Wageningen, Westervoort of Zevenaar? Dan kun je bij GGD Gelderland-Midden terecht voor je coronavaccinatie. Woon je dichterbij een priklocatie in een andere regio? Je bent daar uiteraard ook welkom!

Prikangst

Wil je je graag laten vaccineren, maar heb je prikangst? GGD Gelderland-Midden zet zich elke dag in om mensen met prikangst te helpen. Lees hier onze tips en tricks tegen prikangst.
Prikangst is heel naar, want je hersenen slaan alarm als ze een naald zien en je raakt daardoor in paniek.