Openingstijden coronabestrijding tijdens de feestdagen

Tijdens de feestdagen gaat GGD Gelderland-Midden door met het bestrijden van corona. Wel zijn er aangepaste openingstijden. In dit bericht lees je meer over onze bereikbaarheid in de laatste week van het jaar. 

Vaccineren op vaste locaties 

Tussen kerst en oud en nieuw zijn onze vaste vaccinatielocaties geopend. Je kunt voor een herhaalvaccinatie dan zonder afspraak terecht in Arnhem (Presikhaaf en Kronenburg) en Ede (Achterdoelen). Tijdens de feestdagen zijn onze kleine vaccinatielocaties tijdelijk even gesloten. In het nieuwe jaar openen die weer. Meer weten over onze actuele locaties?

Bereikbaarheid telefonische afsprakenlijnen  

De landelijke afsprakenlijnen 0800 1202 (testen) en 0800 7070 (vaccineren) zijn tijdens de feestdagen telefonisch bereikbaar van 09.00 tot 17.00 uur. Testen doet de GGD alleen op afspraak. Voor de meeste mensen volstaat een zelftest bij coronaklachten. Voor de herhaalprik is een afspraak niet per se nodig. Ook zonder afspraak ben je voor deze prik welkom op een vaccinatielocatie.

Bereikbaarheid regionale informatielijn 

Ons regionaal informatienummer 088 8446 000 is op zondag gesloten. Dus ook op eerste kerstdag en nieuwjaarsdag. Op tweede kerstdag zijn we telefonisch bereikbaar tussen 09.00 en 13.00 uur. En op 24 december en 31 januari van 09.00 tot 16.00 uur.