De GroeiGids

Heb jij vragen over de gezondheid en ontwikkeling van je kind? Het GroeiGids-platform geeft jou als ouder betrouwbare informatie. Van zwangerschap tot je kind jong volwassen is. In de app en op de website van de GroeiGids vind je antwoord op jouw vragen over gezond opgroeien en opvoeden.

Groeigids app

De Groeigids app op je telefoon is echt onmisbaar! Wist je dat je de app kunt gebruiken vanaf je zwangerschap tot het moment dat je kind 18 jaar is?

Zo wordt je ondersteund in elke fase van het ouderschap:

  • Volg de groei en ontwikkeling van jouw kind of zwangerschap. 
  • Ontvang berichten met informatie en tips (passend bij de leeftijd van je kind of fase van je zwangerschap.
  • Stel je vraag via de chat
Groeigids app

De GroeiGids App

Het is mogelijk om via de speciale app de Groeigids te bekijken. In de GroeiGids App houd je de ontwikkeling van je kind gemakkelijk bij. Zo heb je alle gegevens van je kind(eren) altijd bij de hand! 

In de GroeiGids App kun je een groeipad starten om de belangrijke en leuke momenten van je kind vast te leggen. Bijvoorbeeld groeicurves, vaccinaties en mijlpalen als de eerste schooldag en het behalen van een zwemdiploma. Zo volg je de groei en ontwikkeling van je kind en heb je alle gegevens altijd bij de hand. Je kunt kiezen van welke gegevens je een album wilt laten afdrukken. Een leuke herinnering voor later!

Ouder community platform

In de GroeiGidsapp vind je nu ook een oudercommunity. In deze community kunnen ouders met kinderen van 0-18 jaar elkaar vragen stellen en ervaringen uitwisselen.