Pagina niet gevonden

De door jou opgevraagde pagina bestaat niet (meer). Gebruik de zoekfunctie, ga naar onze homepage, of kijk of onderstaande suggesties je mogelijk verder kunnen helpen.

Filter

453 resultaten gevonden voor node 14

Gevolgen personeelstekort Jeugdgezondheidszorg Gelderland-Midden

GGD
Nieuws

Ook de Jeugdgezondheidszorg van GGD Gelderland-Midden heeft op dit moment helaas te maken met een personeelstekort. Dit gaat om jeugdverpleegkundigen en jeugdartsen. We moeten daarom helaas tijdelijk onze zorg op het consultatiebureau iets aanpassen. 

Coronacrisis laat noodzaak van een GGD dichtbij zien

GGD
Nieuws

Bewaken, beschermen en bevorderen. GGD Gelderland-Midden staat elke dag klaar voor de gezondheid van 700.000 inwoners in vijftien gemeenten. Tijdens de coronacrisis doen we dat zichtbaarder dan ooit. Met een fijnmazige aanpak die bij GGD-directeur Henk Bril naar meer smaakt. Een gesprek over een GGD die dichtbij is, ook na coronatijd.

  Maak kennis met Alex, medewerker OGGZ bij GGD Gelderland-Midden

  GGD
  Nieuws

  Team Openbare Geestelijke Gezondheidszorg (OGGZ) biedt hulp aan kwetsbare burgers die ondanks, soms heftige problemen, niet zelfstandig of vrijwillig hulp zoeken. Alex werkt als medewerker OGGZ bij GGD Gelderland-Midden.

  Pas op voor blauwalg

  GGD
  Nieuws

  In natuurwater, zoet én zout, komt blauwalg voor. Als het warm weer is, kunnen de algen heel hard gaan groeien. Ze veroorzaken een blauwgroene, soms roodbruine laag op het water. Pas op: als je zwemt in water met veel blauwalg kun je verschillende klachten krijgen.

  GGD-directeur staat pal voor zijn medewerkers

  GGD
  Nieuws

  Woensdagochtend 10 augustus heeft een voorbijganger de voorbereidingen van het coronavaccinatieteam in Doesburg verstoord. Onder een stortvloed van beledigingen en scheldwoorden liep de persoon op een medewerker af en sloeg deze. 

  Vaccineren tegen mpox

  GGD
  Infectieziekten en hygiëne

  Vaccineren tegen mpox (apenpokken/monkeypox) is een manier om uitbraak van het virus te bestrijden. GGD Gelderland-Midden kreeg de taak om alle regionale prikafspraken te verzorgen. Inmiddels zit de mpox vaccinatiecampagne erop.

  Pagina niet gevonden

  GGD

  De door jou opgevraagde pagina bestaat niet (meer). Gebruik de zoekfunctie, ga naar onze homepage, of kijk of onderstaande suggesties je mogelijk verder kunnen helpen.

  Slim systeem ontlast patiënt en zorgaanbieder

  GGD
  Nieuws

  Huisartsenposten in Arnhem, Ede, Nijmegen en Tiel ontvangen vanaf nu digitaal de triagegegevens van de Meldkamer Ambulancezorg Arnhem-Nijmegen. Daardoor kan de onderlinge overdracht van relevante patiëntgegevens snel en veilig plaatsvinden. Patiënten in een spoedsituatie kunnen beter en sneller geholpen worden. Voor betrokken zorgverleners levert deze datakoppeling ook tijdswinst op. De koppeling wordt gefaciliteerd door een applicatie van Topicus. De applicatie wordt tijdens de pilot ‘Zorgcoördinatie’ getest door verschillende partijen. 

  Maak kennis met Lisa en Geke, en het onderwerp chemseks

  GGD
  Nieuws

  Team Seksuele Gezondheid van de GGD houdt zich bezig met verschillende onderwerpen binnen de seksuele gezondheid. Meerdere dagen in de week zijn er spreekuren met inwoners die vragen of klachten hebben over hun seksuele gezondheid. Tegenwoordig is de GGD meer alert geworden bij signalering van chemseks. Sinds twee jaar is er namelijk een vaste samenwerking ontstaan tussen de afdeling Seksuele Gezond van GGD Gelderland-Midden en IrisZorg in Arnhem, hierdoor is een aantal zaken veranderd

  Stoppen met roken? Stoptober komt eraan!

  GGD
  Nieuws

  Stoptober is de jaarlijkse campagne om rokers tijdens de maand oktober te laten stoppen met roken. Voor het 9e jaar roepen we rokers in Nederland op om vanaf 1 oktober 28 dagen te stoppen met roken. 80% van de rokers geeft aan te willen stoppen, maar weten niet goed wanneer.