Ede Achterdoelen

Welkom bij GGD-locatie Achterdoelen in Ede

Op priklocatie Achterdoelen in Ede kun je terecht voor de coronaprik. Op deze pagina geven we allerlei praktische informatie die het halen van een coronaprik in Ede makkelijker maakt.

Man en vrouw lopen naar ingang corona vaccinatielocatie Ede

Openingstijden vaccinatielocatie Ede Achterdoelen

Ede Achterdoelen

Achterdoelen 37-41
6711 AV Ede
  • Maandag t/m donderdag tussen 08:00-12:00 en 13:00-15:30
  • Vrijdag tussen 12:00-16:00 en 17:00-19:30
  • Vrije inloop is mogelijk tot en met 20 december 12:00

Meer praktische informatie over deze locatie

Bushalte Achterdoelen Ede GGD vaccinatielocatie

Openbaar vervoer

Kom je met het openbaar vervoer? Lijnen 2, 6 en 107 zetten je af vlakbij priklocatie Ede Achterdoelen. Stap uit bij bushalte Doelenstraat.

Bushalte Achterdoelen Ede
Inrit parkeergarage GGD vaccinatielocatie Achterdoelen Ede

Met de auto

Parkeren kan in parkeergarage Achterdoelen. Stel hiervoor je navigatie in op 'Q-park Achterdoelen Ede'. Je kan gratis parkeren in de parkeergarage. Na je vaccinatie krijg je van de GGD een uitrijkaart die 60 minuten geldig is vanaf het moment dat je bij het inrijden van de garage de slagboom bent gepasseerd.

De locatie

Het pand van de GGD is direct naast de parkeergarage op de begane grond. Stap je de parkeergarage uit, dan is de ingang direct rechts. Ben je slecht ter been? Er is een lift aanwezig in de parkeergarage. Als je Ede kent, dan herken je deze priklocatie vast als de oude Albert Heijn.

Wist je dat er in de regio meer priklocaties zijn? Bekijk alle priklocaties in Gelderland Midden

Lopen vanaf de parkeergarage naar de GGD vaccinatielocatie Ede

Toiletten

Hoge nood? In de locatie Achterdoelen zijn toiletten aanwezig. Vraag een GGD-medewerker even als je hier gebruik van wilt maken. Gebruik van de toiletten is trouwens gratis.  

Stoelen

Als je slecht ter been bent en even wilt zitten, laat het ons dan weten. Geef het op de locatie door aan een GGD-medewerker, dan zorgt die voor een stoel. Wij helpen je graag.

Alles paraat?

Wanneer je bij de GGD-locatie arriveert, staat een vriendelijke GGD-medewerker voor je klaar. Bij de ingang helpt de medewerker je met het papierwerk, zodat je goed voorbereid je coronavaccin gaat halen. Deze medewerker laat je ook zien bij welke balie je moet zijn.  

Coronavaccinatie in 2023
Aanmelden vaccinatie Arnhem Presikhaaf

Het aanmelden

Je loopt naar de balie die je is aangewezen. Hier vraagt een andere GGD-medewerker om je legitimatie, uitnodiging en gezondheidsvragenlijst. Je laat deze documenten zien en daarna kun je verder naar het vaccineren.

De vaccinatie

In de afgeschermde prikruimte staat een deskundige medewerker je op te wachten. Je gezondheidsvragenlijst wordt nog een laatste keer doorgenomen en daarna krijg je de prik.

coronaprik wordt gezet
Wachtruimte Arnhem Presikhaaf

De wachtruimte

Na de prik mag je even plaatsnemen in de wachtruimte. We vragen je uit voorzorg om een kwartier te wachten in deze ruimte. EHBO-medewerkers lopen rond voor als je hulp nodig hebt. 

Het gele boekje

Wil je na de vaccinatie een stempel in het gele boekje? Geef dat dan aan bij de prikker, dan zorgt die ervoor dat je de stempel krijgt. 

Lees meer over het gele boekje

Gele boekje wordt gestempeld coronavaccin

Vragen?

Heb je een vraag over het coronavirus? Neem contact met ons op, dan helpen wij je graag. We zijn van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur telefonisch bereikbaar via 0800 8446 000. Of mail naar infectieziekten@vggm.nl.  

Mis je praktische informatie die je voorbereiding kan verbeteren? Geef je tip door! Mail naar communicatie@vggm.nl.