Mijn Kinddossier

In Mijn Kinddossier vind je informatie over de gezondheid, ontwikkeling, groei en opvoeding van je kind van 0 tot 4 jaar. Als ouder kun je hier via internet op inloggen. Je kunt in Mijn Kinddossier ook online een afspraak maken met het consultatiebureau of een gemaakte afspraak verzetten. Mijn Kinddossier is niet hetzelfde als het digitaal dossier dat de jeugdverpleegkundigen en -artsen bijhouden.

Alle consultatiebureaus van GGD Gelderland-Midden werken met Mijn Kinddossier.

Wat vind ik in Mijn Kinddossier?

 • Afspraken maken of veranderen
  Met Mijn Kinddossier kun je zelf afspraken bij het consultatiebureau maken. In MijnKinddossier kies je zelf de gewenste datum en tijd. Wil je een afspraak verzetten, dan kan dat ook in Mijn Kinddossier.
 • Groei
  Op het consultatiebureau meten en wegen we je kind regelmatig en laten we je het groeidiagram zien. Dit groeidiagram kun je daarna via Mijn Kinddossier ook zelf bekijken.
 • Advies
  Tijdens een bezoek aan het consultatiebureau kun je adviezen krijgen. Bijvoorbeeld over voeding, slapen of ontwikkeling. Deze adviezen kun je teruglezen in Mijn Kinddossier.
 • Informatie
  In Mijn Kinddossier lees je wat je kunt verwachten op het consultatiebureau. Er is een overzicht met handige folders en links. Hier vind je informatie over het opvoeden en opgroeien van jonge kinderen.