Ede Achterdoelen

Welkom bij GGD-locatie Achterdoelen

Iedereen vanaf 12 jaar kan daarvoor zonder afspraak terecht. Liever een vaccinatie op afspraak? Maak een afspraak via planjeprik.nl of bel naar 0800 7070.

Let op: heb je na 18 september 2022 al een herhaalprik gehad? Dan kan je nu niet nog een herhaalprik halen bij de GGD. Je bent voldoende beschermd. Alleen de herhaalprik is zonder afspraak. Maak voor de basisserie, Janssen en Novavax eerst telefonisch een afspraak.

Man en vrouw lopen naar ingang corona vaccinatielocatie Ede

Openingstijden vaccinatielocatie Ede Achterdoelen

Ede Achterdoelen

Achterdoelen 37-41
6711 AV Ede
  • Elke maandag van 13.00 tot 17.00 uur

Gratis parkeren in parkeergarage Achterdoelen. Neem een inrijkaart uit de automaat voordat je de slagboom passeert. Na je vaccinatie krijg je een uitrijkaart van de GGD. Die is tot 60 minuten geldig vanaf het moment dat je de slagboom hebt gepasseerd.

Bekijk de route naar deze locatie

Meer praktische informatie over deze locatie

Bushalte Achterdoelen Ede GGD vaccinatielocatie

Openbaar vervoer

Kom je met het openbaar vervoer? Lijnen 2, 6 en 107 zetten je af vlakbij vaccinatielocatie Ede Achterdoelen. Stap uit bij bushalte Doelenstraat.

Bushalte Achterdoelen Ede
Inrit parkeergarage GGD vaccinatielocatie Achterdoelen Ede

Met de auto

Parkeren kan in parkeergarage Achterdoelen. Stel hiervoor je navigatie in op 'Q-park Achterdoelen Ede'. Je kan gratis parkeren in de parkeergarage. Na je vaccinatie krijg je van de GGD een uitrijkaart die 60 minuten geldig is vanaf het moment dat je bij het inrijden van de garage de slagboom bent gepasseerd.

De locatie

Het pand van de GGD is direct naast de parkeergarage op de begane grond. Stap je de parkeergarage uit, dan is de ingang direct rechts. Ben je slecht ter been? Er is een lift aanwezig in de parkeergarage. Als je Ede kent, dan herken je deze vaccinatielocatie vast als de oude Albert Heijn.  

Wist je dat er in de regio meer vaccinatielocaties zijn? Bekijk vaccinatielocatie Voorthuizen.

Lopen vanaf de parkeergarage naar de GGD vaccinatielocatie Ede

Toiletten

Hoge nood? Op de locatie Achterdoelen zijn toiletten aanwezig. Vraag een GGD-medewerker even als je hier gebruik van wilt maken. Gebruik van de toiletten is trouwens gratis.  

Stoelen

Als je slecht ter been bent en even wilt zitten, laat het ons dan weten. Geef het op de locatie door aan een GGD-medewerker, dan zorgt die voor een stoel. Wij helpen je graag.

Alles paraat?

Wanneer je bij de GGD-locatie arriveert, staat een vriendelijke GGD-medewerker voor je klaar. Bij de ingang helpt de medewerker je met het papierwerk, zodat je goed voorbereid je coronavaccin gaat halen. Deze medewerker laat je ook zien bij welke balie je moet zijn.  

Welkom door GGD medewerker op vaccinatielocatie Ede
Balie voor coronavaccin Moderna

Het aanmelden

Je loopt naar de balie die je is aangewezen. Hier vraagt een andere GGD-medewerker om je legitimatie, uitnodiging en gezondheidsverklaring. Je laat deze documenten zien en daarna kun je verder naar het vaccineren.

De vaccinatie

Een deskundige verpleegkundige zit je al op te wachten. Je gegevens worden nog een laatste keer doorgenomen en dan krijg je de herhaalprik. 

Dame krijgt coronavaccin locatie Ede
EHBO wachtruimte locatie Ede

De wachtruimte

Na je vaccinatie mag je even plaatsnemen in de wachtruimte. We vragen je uit voorzorg om na de prik een kwartier te wachten in deze ruimte. Tijdens het wachten mag je mondkapje af. EHBO-medewerkers lopen rond voor als je hulp nodig hebt.

QR-code en het gele boekje

Na elke coronavaccinatie kun je een nieuwe QR-code (het coronabewijs) aanmaken. Dat moet je zelf doen in de CoronaCheck-app.

Wil je na de vaccinatie een stempel in het gele boekje? Geef dat dan aan bij de prikker, dan zorgt die ervoor dat je de stempel krijgt.

Gele boekje wordt gestempeld coronavaccin

Vragen?

Heb je een vraag over het coronavirus? Neem contact met ons op, dan helpen wij je graag. We zijn van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur telefonisch bereikbaar via 0800 8446 000. Of mail naar corona@vggm.nl.  

Mis je praktische informatie die je voorbereiding kan verbeteren? Geef je tip door! Mail naar communicatie@vggm.nl.