Ede Achterdoelen

Welkom bij locatie Achterdoelen

Op locatie Ede Achterdoelen vaccineren we dagelijks tegen corona, behalve op zondag. Op deze pagina geven we allerlei praktische informatie die het halen van een herhaalprik op locatie Ede Achterdoelen vergemakkelijkt.

Man en vrouw lopen naar ingang corona vaccinatielocatie Ede

Openingstijden vaccinatielocatie Ede Achterdoelen

Ede Achterdoelen

Achterdoelen 37-41
6711 AV Ede
  • Maandag van 12.00 tot 19.00 uur 
  • Dinsdag van 8.00 tot 16.00 uur
  • Woensdag van 12.00 tot 19.00 uur 
  • Donderdag van 8.00 tot 16.00 uur 
  • Vrijdag van 12.00 tot 19.00 uur 
  • Zaterdag van 9.00 tot 16.00 uur  
  • Zondag gesloten

Gratis parkeren in de parkeergarage. Je krijgt een uitrijkaart die 30 minuten geldig is vanaf het moment dat je onder de slagboom door rijdt.

Bekijk de route naar deze locatie

Bushalte Achterdoelen Ede GGD vaccinatielocatie

Openbaar vervoer

Kom je met het openbaar vervoer? Lijnen 2, 6 en 107 zetten je af vlakbij vaccinatielocatie Ede Achterdoelen. Stap uit bij bushalte Doelenstraat.

Bushalte Achterdoelen Ede
Inrit parkeergarage GGD vaccinatielocatie Achterdoelen Ede

Met de auto

Parkeren kan in parkeergarage Achterdoelen. Stel hiervoor je navigatie in op 'Q-park Achterdoelen Ede'. Je kan gratis parkeren in de parkeergarage. Je krijgt bij de ingang van de GGD-priklocatie namelijk een uitrijkaart die 30 minuten geldig is vanaf het moment dat je onder de slagboom door rijdt.

De locatie

Het pand van de GGD is direct naast de parkeergarage op de begane grond. Stap je de parkeergarage uit, dan is de ingang direct rechts. Ben je slecht ter been? Er is een lift aanwezig in de parkeergarage. Als je Ede kent, dan herken je deze vaccinatielocatie vast als de oude Albert Heijn.  

Wist je dat er in de regio meer vaccinatielocaties zijn? Bekijk vaccinatielocatie Voorthuizen.

Lopen vanaf de parkeergarage naar de GGD vaccinatielocatie Ede

Toiletten

Hoge nood? Op de locatie Achterdoelen zijn toiletten aanwezig. Vraag een GGD-medewerker even als je hier gebruik van wilt maken. Gebruik van de toiletten is trouwens gratis.  

Stoelen

Als je slecht ter been bent en even wilt zitten, laat het ons dan weten. Geef het op de locatie door aan een GGD-medewerker, dan zorgt die voor een stoel. Wij helpen je graag.

Alles paraat?

Wanneer je bij de GGD-locatie arriveert, staat een vriendelijke GGD-medewerker voor je klaar. Bij de ingang helpt de medewerker je met het papierwerk, zodat je goed voorbereid je coronavaccin gaat halen. Deze medewerker laat je ook zien bij welke balie je moet zijn.  

Welkom door GGD medewerker op vaccinatielocatie Ede
Balie voor coronavaccin Moderna

Het aanmelden

Je loopt naar de balie die je is aangewezen. Hier vraagt een andere GGD-medewerker om je legitimatie, uitnodiging en gezondheidsverklaring. Je laat deze documenten zien en daarna kun je verder naar het vaccineren.

De vaccinatie

Een deskundige verpleegkundige zit je al op te wachten. Je gegevens worden nog een laatste keer doorgenomen en dan krijg je de herhaalprik. 

Dame krijgt coronavaccin locatie Ede
EHBO wachtruimte locatie Ede

De wachtruimte

Na je vaccinatie mag je even plaatsnemen in de wachtruimte. We vragen je uit voorzorg om na de prik een kwartier te wachten in deze ruimte. Tijdens het wachten mag je mondkapje af. EHBO-medewerkers lopen rond voor als je hulp nodig hebt.

QR-code en het gele boekje

Na elke coronavaccinatie kun je een nieuwe QR-code (het coronabewijs) aanmaken. Dat moet je zelf doen in de CoronaCheck-app.

Wil je na de vaccinatie een stempel in het gele boekje? Geef dat dan aan bij de prikker, dan zorgt die ervoor dat je de stempel krijgt.

Gele boekje wordt gestempeld coronavaccin

Vragen?

Heb je een vraag over het coronavirus? Neem contact met ons op, dan helpen wij je graag. We zijn dagelijks van 09.00 tot 17.00 uur telefonisch bereikbaar via 0800 8446 000. Of mail naar corona@vggm.nl.  

Mis je praktische informatie die je voorbereiding kan verbeteren? Geef je tip door! Mail naar communicatie@vggm.nl.