Duiven Centerpoort

Welkom bij locatie Centerpoort

De GGD vaccineert op locatie Duiven Centerpoort elke dag tegen corona, behalve op zondag. Op deze pagina geven we allerlei praktische informatie die het halen van een herhaalprik op de grootste regionale priklocatie makkelijker maakt.

Auto op parkeerplaats vaccinatielocatie Duiven

Openingstijden vaccinatielocatie Duiven

Duiven, Centerpoort

Ratio 6B
6921 RW Duiven
  • Maandag van 08.00 tot 16.00 uur 
  • Dinsdag van 12.00 tot 19.00 uur
  • Woensdag van 08.00 tot 16.00 uur 
  • Donderdag van 08.00 tot 16.00 uur 
  • Vrijdag van 12.00 tot 19.00 uur 
  • Zaterdag van 09.00 tot 16.00 uur  
  • Zondag gesloten

Bekijk de route naar deze locatie

Openbaar vervoer

Kom je met het openbaar vervoer? Lijn 61 brengt je naar bushalte Typograaf, de dichtstbijzijnde halte bij vaccinatielocatie Duiven Centerpoort. Vanaf daar is het nog 10 minuten lopen naar de GGD-locatie. Daarom is het voor mensen die slecht ter been zijn en van het openbaar vervoer afhankelijk zijn misschien fijner om een afspraak te maken op Arnhem Presikhaaf

Bushokje Typograaf in Duiven
Looproute bushalte Typograaf naar GGD-vaccinatielocatie Duiven

De looproute

Kom je met het openbaar vervoer naar vaccinatielocatie Duiven? Loop vanaf bushalte Typograaf langs het parkeerterrein van de Intratuin en sla linksaf richting de rotonde. Steek de rotonde rechtdoor over en neem daarna de eerste afslag rechts. Je bent nu op de Ratio aangekomen en vlakbij vaccinatielocatie Duiven. Loop nog een stukje door en dan zie je bij de tweede straat links de locatie verschijnen.

Bushalte Typograaf Duiven informatiebord

Met de auto

Parkeren bij Duiven Centerpoort is gratis en gemakkelijk. Je kunt je auto direct voor de ingang kwijt op de grote parkeerplaats. De vaccinatielocatie bereik je door de navigatie in te stellen op Ratio 6B in Duiven.

Parkeren voor de deur bij vaccinatielocatie Duiven
Man en vrouw lopen vaccinatielocatie Duiven binnen

De locatie

De ingang van Duiven Centerpoort is in het midden van het vaccinatiegebouw. Vanaf de parkeerplaats loop je er meteen tegenaan.

Toiletten

Er zijn toiletten op deze locatie. De toiletten zijn gratis. Wil je naar het toilet? Vraag een GGD-medewerker om de weg.

Stoelen

Even zitten? Meld dit gerust aan onze medewerkers! Zij helpen je graag en zorgen voor een stoel.

Alles bij de hand?

Een vriendelijke GGD-medewerker ontvangt je bij de ingang van de locatie. De medewerker helpt je met het papierwerk, zodat je goed voorbereid naar binnen stapt.

Binnenkomst vaccinatielocatie medewerker
Aanmeldbalie vaccinatielocatie Duiven

Het aanmelden

Bij de aanmeldbalie vraagt een aardige GGD-medewerker om je legitimatie, uitnodiging en gezondheidsverklaring. Nadat je deze documenten hebt laten zien, kun je door naar het vaccineren. 

De vaccinatie

Een deskundige verpleegkundige wacht al op je. Je gegevens worden nog een laatste keer doorgenomen en daarna krijg je de prik. 

Vrouw krijgt herhaalprik vaccinatielocatie Duiven
Wachtruimte vaccinatielocatie Duiven

De wachtruimte

Na de vaccinatie mag je even plaatsnemen in de wachtruimte. Uit voorzorg vragen we iedereen die net is gevaccineerd om daar na de prik een kwartier te wachten. Je mondkapje mag daarbij af. EHBO-medewerkers lopen rond voor als je hulp nodig hebt.

QR-code en het gele boekje

Na elke coronavaccinatie kun je een nieuwe QR-code (het coronabewijs) aanmaken. Dat moet je zelf doen in de CoronaCheck-app.

Wil je na de vaccinatie een stempel in het gele boekje? Geef dat dan aan bij de prikker, dan zorgt die ervoor dat je de stempel krijgt.

Gele boekje wordt gestempeld

Vragen

Heb je een vraag over het coronavirus? Neem contact met ons op, dan helpen wij je graag. We zijn dagelijks van 09.00 tot 17.00 uur telefonisch bereikbaar via 0800 8446 000. Of mail naar corona@vggm.nl.  

Mis je praktische informatie die je voorbereiding kan verbeteren? Geef je tip door! Mail naar communicatie@vggm.nl.