GGD de wijk in: goede voorlichting over corona bij de informatiebus

GGD Gelderland-Midden gaat met corona-informatiebussen de wijken in. Dat doen we om inwoners goed te informeren en te helpen bij hun besluit over vaccineren. Benieuwd wanneer de bus waar verschijnt in onze regio? Lees snel verder en kom langs.

De GGD corona-informatiebussen staan elke week op vaste tijden en plekken in verschillende wijken in de gemeenten Arnhem, Ede, Wageningen en Rheden. Naast de informatiebussen rijdt er ook een vaccinatiebus door onze regio. Zodat inwoners die een prik willen direct dichtbij en gratis gevaccineerd worden. 

Betrouwbare corona-informatie makkelijk en snel

Met de corona-informatiebussen gaan we naar de wijken waarvan we weten dat daar de vaccinatiebereidheid lager ligt. Inwoners van die wijken kunnen langskomen bij de bus met hun vragen over het belang van vaccineren, testen én de hygiënemaatregelen. Als je wilt maken we meteen een vaccinatieafspraak voor je.

Jij beslist zelf of je je laat vaccineren tegen corona. Als je twijfelt, is het belangrijk dat je je goed laat informeren. Maar welke informatie kun je vertrouwen? Vooral op social media komt zóveel voorbij. Ook berichten die elkaar tegenspreken. Wat is nu een feit en wat is een mening? Bepaal met deze tips of je informatie betrouwbaar is.

Actueel schema informatiebus

Arnhem, Kronenburg (winkelcentrum)

Kronenburgsingel 23
6831 GD Arnhem
  • Zaterdag 30 oktober van 10.00 tot 16.00 uur

Arnhem, Presikhaaf (winkelcentrum)

Hanzestraat 147
6826 MJ Arnhem
  • Zaterdag 30 oktober van 10.00 tot 16.00 uur

Arnhem, Schuytgraaf (winkelcentrum)

Fortunastraat 17
6846 XZ Arnhem
  • Vrijdag 29 oktober van 10.00 tot 16.00 uur

Renkum, PLUS Supermarkt

Wilgenpas 15
6871 AL Renkum
  • Donderdag 28 oktober van 13.00 tot 16.00 uur

GGD-informatiebus ook in jouw wijk?

Inwoners in jouw wijk goed informeren en helpen bij hun besluit over vaccineren? Onze professionals komen graag bij je langs met de corona-informatiebus. Mail ons!