Corona coronavirus coronavaccinatie coronatest GGD Gelderland Midden

Vaccineren tegen corona

Wil je een vaccinatie tegen corona halen bij de GGD? Of meer weten over de coronavaccinaties en de vaccinatielocaties in de regio Gelderland-Midden? Dan ben je op deze pagina aan het juiste adres. 

Vaccineren tegen corona

Op dit moment is het niet mogelijk om zonder afspraak een vaccinatie te halen in de regio Gelderland-Midden. Een afspraak maak je via planjeprik.nl of door te bellen naar 0800 7070. Vergeet niet je identiteitsbewijs en gezondheidsvragenlijst ingevuld mee te nemen naar de vaccinatielocatie.

Vaccineren tegen corona

Hoe wijzig ik mijn coronavaccinatie afspraak?

Je vaccinatieafspraak afzeggen of wijzigen kan heel eenvoudig 24 uur per dag via planjeprik.nl/afspraak of, als je geen DigiD hebt, tijdens kantooruren via 0800-7070. Je kan direct een nieuwe afspraak plannen, die via e-mail wordt bevestigd. Behalve je afspraak wijzigen, kun je ook meteen de details van je afspraak bekijken.

Vragen?

Heb je vragen over corona of de coronaprik? Kijk op ggdgm.nl/corona of op mijnvraagovercorona.nl. Twijfel je over de coronaprik of heb je een vraag daarover, praat dan eens met een zorgprofessional van de GGD. Bel naar Vragen over corona via 0800 770 77 07 (bereikbaar op werkdagen van 09:00 – 17:00).

Priklocaties corona

In de regio Gelderland-Midden kun je terecht op die vaste priklocaties in Arnhem en Ede en op verschillende kleinschalige priklocaties verspreid over de regio.
priklocaties corona gelderland midden