Contact over corona

Wil je een vaccinatie- of testafspraak maken? Of heb je een specifieke vraag over corona voor GGD Gelderland-Midden? Bekijk onderstaand overzicht en kom in contact!

Boosterafspraak maken

0800 7070Gratis, houd je BSN bij de hand
Coronavaccinatie-afspraak.nlHoud je DigiD-inlogcode bij de hand

Informatielijn corona en vaccineren

0800 1351Elke dag bereikbaar van 08.00 - 18.00 uur

Chatten over corona

Stel direct een chatvraagChat met een onafhankelijke zorgprofessional

Testafspraak maken

Informatielijn GGD Gelderland-Midden

0800 8446 000Elke dag bereikbaar van 09.00 - 17.00 uur

Veelgestelde vragen

Met algemene vragen over corona, testen en vaccineren kun je terecht op 0800 1351. Dit is het landelijke publieksinformatienummer over corona van de Rijksoverheid. Hier kun je ook je vragen stellen over vaccineren en wanneer je ongeveer aan de beurt bent.

Het nummer voor het maken van een vaccinatieafspraak staat in de uitnodigingsbrief die je ontvangt via het RIVM of de huisarts. Je kunt dus geen afspraak maken door het publieksinformatienummer te bellen of door te bellen met de lokale GGD. Ben je aan de beurt voor vaccinatie, dan kun je ook op coronavaccinatie-afspraak.nl een afspraak maken.

Heb je coronaklachten? Blijf thuis en doe een zelftest. Doe ook een zelftest na contact met iemand die corona heeft, als je wilt weten of je uit quarantaine mag en bij terugkeer uit het buitenland. 

Met persoonlijke vragen over een coronabesmetting, quarantaine of isolatie bel je met de GGD Gelderland-Midden. Bel dan met 0800 8446 000. Onze mensen zitten iedere dag tussen 09.00 en 17.00 uur voor je klaar. Belangrijk is dat je als beller in de regio van onze GGD woont. Alleen de regionale GGD kan namelijk jouw dossier inzien.