Arnhem Presikhaaf

Op locatie Arnhem Presikhaaf kun je terecht voor de herhaalprik tegen corona. Op deze pagina geven we allerlei praktische informatie die het halen van een herhaalprik op Presikhaaf makkelijker maakt.

Welkom bij locatie Presikhaaf

Iedereen vanaf 12 jaar kan zonder afspraak terecht. Liever een vaccinatie op afspraak? Maak een afspraak via planjeprik.nl of bel naar 0800 7070.

Let op: heb je na 18 september 2022 al een herhaalprik gehad? Dan kan je nu niet nóg een herhaalprik halen bij de GGD. Je bent voldoende beschermd. Alleen de herhaalprik is zonder afspraak. Maak voor de basisserie, Janssen en Novavax eerst telefonisch een afspraak.

Vaccinatielocatie Presikhaaf Arnhem

Openingstijden vaccinatielocatie Arnhem Presikhaaf

Arnhem, Presikhaaf

Kermisland 110
6825 JC Arnhem
  • Elke woensdag van 13.00 tot 17.00 uur

Je kunt in Arnhem Presikhaaf op afspraak ook het vaccin Novavax krijgen

Bekijk de route naar deze locatie

Meer praktische informatie over deze locatie

Bushalte Kinderkamp bij vaccinatielocatie

Openbaar vervoer

Kom je met het openbaar vervoer? Lijn 5 van Breng brengt je naar vaccinatielocatie Arnhem Presikhaaf. Stap uit bij bushalte Kinderkamp. Vanaf hier is het nog 5 minuutjes lopen. Loop de straat Kinderkamp in en volg de gele GGD-borden. Op Kermisland 110 vind je vaccinatielocatie Presikhaaf. 

Bushalte kinderkamp

Met de auto

Parkeren bij Arnhem Presikhaaf kan voor de deur door je navigatie in te stellen op Kermisland 110 in Arnhem. Deze vaccinatielocatie heeft een eigen parkeerplaats waar je gratis kunt parkeren. 

Auto rijdt parkeerplaats vaccinatielocatie op
Man en vrouw lopen vaccinatielocatie Presikhaaf Kermisland binnen

De locatie

De ingang van vaccinatielocatie Arnhem Presikhaaf is op Kermisland 110. Je loopt vanaf de stoep een kort voetpad op richting de ingang. Boven de ingang zie je een groot GGD-logo.

Toiletten

De toiletten op deze locatie zijn gratis. Wil je naar het toilet? Vraag een GGD-medewerker om de weg.

Stoelen

Even zitten? Meld dit gerust aan onze medewerkers! Zij helpen je graag en zorgen voor een stoel.

Alles bij de hand?

Een vriendelijke GGD-medewerker ontvangt je bij de ingang van de locatie. De medewerker helpt je met het papierwerk, zodat je goed voorbereid naar binnen stapt.

Binnenkomst vaccinatielocatie medewerker
Balie voor coronavaccin

Het aanmelden

Bij de aanmeldbalie vraagt een aardige GGD-medewerker om je legitimatie, uitnodiging en gezondheidsverklaring. Nadat je deze documenten hebt laten zien, kun je door naar het vaccineren. 

De vaccinatie

Een deskundige verpleegkundige wacht al op je. Je gegevens worden nog een laatste keer doorgenomen en daarna krijg je de prik. 

Dame krijgt vaccinatie op locatie Presikhaaf
Kermisland EHBO in wachtruimte aanwezig

De wachtruimte

Na de vaccinatie mag je even plaatsnemen in de wachtruimte. Uit voorzorg vragen we iedereen die net is gevaccineerd om daar na de prik een kwartier te wachten. Je mondkapje mag daarbij af. EHBO-medewerkers lopen rond voor als je hulp nodig hebt.

QR-code en het gele boekje

Na elke coronavaccinatie kun je een nieuwe QR-code (het coronabewijs) aanmaken. Dat moet je zelf doen in de CoronaCheck-app.

Wil je na de vaccinatie een stempel in het gele boekje? Geef dat dan aan bij de prikker, dan zorgt die ervoor dat je de stempel krijgt.

Gele boekje wordt ingevuld Presikhaaf

Vragen?

Heb je een vraag over het coronavirus? Neem contact met ons op, dan helpen wij je graag. We zijn van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur telefonisch bereikbaar via 0800 8446 000. Of mail naar corona@vggm.nl.  

Mis je praktische informatie die je voorbereiding kan verbeteren? Geef je tip door! Mail naar communicatie@vggm.nl.