Arnhem Kronenburg

Op locatie Arnhem Kronenburg kun je terecht voor de prik tegen corona. Op deze pagina geven we allerlei praktische informatie die het halen van een coronaprik op Kronenburg makkelijker maakt.

Priklocatie Kronenburg

Iedereen die in aanmerking komt voor een coronaprik, kan op afspraak terecht op priklocatie Kronenburg.

Een afspraak maak je via planjeprik.nl of bel naar 0800 7070.

Ingang vaccinatielocatie Arnhem Kronenburg

Arnhem, winkelcentrum Kronenburg

Kronenburgpassage 129
6831 EA Arnhem
  • Maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag tussen 08:00-12:00 en 13:00-15:30
  • Donderdag tussen 12:00-16:00 en 17:00-19:30
  • Vrije inloop is mogelijk tot en met 20 december 12:00

Meer praktische informatie over deze locatie

Kronenburg met openbaar vervoer naar vaccinatielocatie

Openbaar vervoer

Kom je met het openbaar vervoer? Lijn 14 van Breng stopt voor de deur van winkelcentrum Kronenburg. Stap uit bij bushalte Croydonplein. 

Kronenburg bushalte vaccinatielocatie

Met de auto

Parkeer voor de deur door je navigatie in te stellen op Croydonplein. Kronenburg is een winkelcentrum met meerdere parkeerlocaties en een parkeergarage, dus er is altijd wel ergens plek. Maar het makkelijkst is om te parkeren op het Croydonplein. Overal bij het winkelcentrum kun je gratis parkeren. 

Kronenburg parkeren voor de deur

Niet mobiel?

Kun je niet naar een GGD-priklocatie komen door een ernstige ziekte of beperking ook niet met hulp van anderen? Neem dan contact op met de GGD via 0800-2077. Samen zoeken we naar een oplossing en bespreken of je eventueel thuis geprikt kunt worden.

Ingang locatie Arnhem Kronenburg
Kronenburg ingang 3 oranje vaccinatielocatie

De locatie

Bij het kunstwerk is de ingang van priklocatie Arnhem Kronenburg. Loop door de schuifdeuren naar binnen en dan zie je aan je linkerzijde in de gang de vaccinatielocatie.

Wist je dat er in Arnhem nog een vaccinatielocatie is? Bekijk Arnhem Presikhaaf

Toiletten

Op deze locatie is een openbaar toilet aanwezig. Rechts naast de GGD-priklocatie zijn de toiletten. Gebruik van het toilet kost 0,70 cent. 

Stoelen

Wil je tussentijds zitten? Laat dit aan onze medewerkers weten! Zij helpen je graag en zorgen dan voor een stoel.

Moeilijk ter been

Ben je rolstoelafhankelijk? Of gaat traplopen je moeizaam af? Bij de ingang van het winkelcentrum is aan de rechterkant van de trap een pad voor mindervaliden. 

Alles bij de hand?

Een vriendelijke medewerker ontvangt je bij de ingang van de GGD-locatie. Deze medewerker helpt je met het papierwerk, zodat je goed voorbereid naar binnen stapt. Je hoeft geen mondkapje meer te dragen.

Coronavaccinatie in 2023
Aanmelden vaccinatie Arnhem Presikhaaf

Het aanmelden

Bij een volgende balie vraagt een aardige GGD-medewerker om je legitimatie, uitnodiging en gezondheidsvragenlijst. Je laat deze documenten zien en dan kun je door naar het vaccineren. 

De vaccinatie

In de afgeschermde prikruimte staat een deskundige medewerker je op te wachten. Je gezondheidsvragenlijst wordt nog een laatste keer doorgenomen en daarna krijg je de prik.

coronavaccinatie wordt gezet door verpleegkundige
Wachtruimte Arnhem Presikhaaf

De wachtruimte

Na de vaccinatie mag je even plaatsnemen in de wachtruimte. Uit voorzorg vragen we iedereen die is gevaccineerd om na de prik een kwartier te wachten. EHBO-medewerkers zijn aanwezig in de wachtruimte voor als je hulp nodig hebt. 

QR-code en het gele boekje

Wil je na de vaccinatie een stempel in het gele boekje? Geef dat dan aan bij de prikker, dan zorgt die ervoor dat je de stempel krijgt.

Lees meer over het gele boekje

Gele boekje wordt gestempeld

Vragen?

Heb je een vraag over het coronavirus? Neem contact met ons op, dan helpen wij je graag. We zijn dagelijks van 09.00 tot 17.00 uur telefonisch bereikbaar via 0800 8446 000. Of mail naar infectieziekten@vggm.nl

Mis je praktische informatie die je voorbereiding kan verbeteren? Geef je tip door! Mail naar communicatie@vggm.nl.

Priklocaties Gelderland Midden