Arnhem Kronenburg

Welkom bij locatie Kronenburg

Op locatie Arnhem Kronenburg vaccineren we meerdere keren per week tegen corona. Op deze pagina geven we allerlei praktische informatie die het halen van een herhaalprik op Kronenburg makkelijker maakt. Iedereen vanaf 12 jaar kan zonder afspraak terecht. Liever een vaccinatie op afspraak? Maak een afspraak via planjeprik.nl of bel naar 0800 7070.

Let op: alleen de herhaalprik is zonder afspraak. Maak voor de basisserie, Janssen en Novavax eerst telefonisch een afspraak.

Ingang vaccinatielocatie Arnhem Kronenburg

Openingstijden vaccinatielocatie Arnhem Kronenburg

Arnhem, winkelcentrum Kronenburg (in de gang bij de Etos)

Kronenburgpassage 129
6831 EA Arnhem
  • Elke dinsdag en zaterdag van 12.00 tot 17.00 uur
  • Elke donderdag van 09.00 tot 14.00 uur

Bekijk de route naar deze locatie

Meer praktische informatie over deze locatie

Kronenburg met openbaar vervoer naar vaccinatielocatie

Openbaar vervoer

Kom je met het openbaar vervoer? Lijn 14 van Breng stopt voor de deur van winkelcentrum Kronenburg. Stap uit bij bushalte Croydonplein. 

Kronenburg bushalte vaccinatielocatie

Met de auto

Parkeer voor de deur door je navigatie in te stellen op Croydonplein. Kronenburg is een winkelcentrum met meerdere parkeerlocaties en een parkeergarage, dus er is altijd wel ergens plek. Maar het makkelijkst is om te parkeren op het Croydonplein. Overal bij het winkelcentrum kun je gratis parkeren. 

Kronenburg parkeren voor de deur
Ingang locatie Arnhem Kronenburg
Kronenburg ingang 3 oranje vaccinatielocatie

De locatie

Bij het kunstwerk is de ingang van vaccinatielocatie Arnhem Kronenburg. Loop door de schuifdeuren naar binnen en dan zie je aan je linkerzijde in de gang bij de Etos de vaccinatielocatie.

Wist je dat er in Arnhem nog een vaccinatielocatie is? Bekijk Arnhem Presikhaaf

Toiletten

Op deze locatie is een openbaar toilet aanwezig. Rechts naast de GGD-priklocatie zijn de toiletten. Gebruik van het toilet kost 0,70 cent. 

Stoelen

Wil je tussentijds zitten? Laat dit aan onze medewerkers weten! Zij helpen je graag en zorgen dan voor een stoel.

Moeilijk ter been

Ben je rolstoelafhankelijk? Of gaat traplopen je moeizaam af? Bij de ingang van het winkelcentrum is aan de rechterkant van de trap een pad voor mindervaliden. 

Alles bij de hand?

Een vriendelijke medewerker ontvangt je bij de ingang van de GGD-locatie. Deze medewerker helpt je met het papierwerk, zodat je goed voorbereid naar binnen stapt. 

Kronenburg controle documenten ingang
Kronenburg aanmelden balie

Het aanmelden

Bij een volgende balie vraagt een aardige GGD-medewerker om je legitimatie, uitnodiging en gezondheidsverklaring. Je laat deze documenten zien en dan kun je door naar het vaccineren. 

De vaccinatie

Bij het vaccineren staat een deskundige verpleegkundige al voor je klaar. Je gegevens worden nog een laatste keer doorgenomen en daarna krijg je de prik. 

Kronenburg man krijgt vaccinatie
Kronenburg EHBO in wachtruimte

De wachtruimte

Na de vaccinatie mag je even plaatsnemen in de wachtruimte. Uit voorzorg vragen we iedereen die is gevaccineerd om na de prik een kwartier te wachten. EHBO-medewerkers zijn aanwezig in de wachtruimte voor als je hulp nodig hebt. Je mondkapje mag af tijdens het wachten.

QR-code en het gele boekje

Na elke coronavaccinatie kun je een nieuwe QR-code (het coronabewijs) aanmaken. Dat moet je zelf doen in de CoronaCheck-app.

Wil je na de vaccinatie een stempel in het gele boekje? Geef dat dan aan bij de prikker, dan zorgt die ervoor dat je de stempel krijgt.

Gele boekje wordt gestempeld

Vragen?

Heb je een vraag over het coronavirus? Neem contact met ons op, dan helpen wij je graag. We zijn dagelijks van 09.00 tot 17.00 uur telefonisch bereikbaar via 0800 8446 000. Of mail naar corona@vggm.nl.  

Mis je praktische informatie die je voorbereiding kan verbeteren? Geef je tip door! Mail naar communicatie@vggm.nl.